۳۰ آبان ۱۴۰۳، ۸:۱۱

مجتمع های تولید نان در مازندران ایجاد می شود

مجتمع های تولید نان در مازندران ایجاد می شود

ساری - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ایجاد مجتمع های تولید نان را از برنامه های مهم کارگروه گندم و آرد استان بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد سه شنبه شب در کارگروه آرد و نان و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با تاکید بر صدور پروانه کسب نانوایی‌ها به صورت ایجاد مجتمع‌های تولید نان اظهار داشت: با تأکیدات صورت گرفته توسط استاندار مازندران، ایجاد مجتمع‌های تولید نان از برنامه‌های مهم کارگروه گندم آرد و نان استان است که باید طی یک پروسه زمانی مشخص شکل گیری شود.

وفایی نژاد تصریح کرد: اتحادیه‌های صنفی و کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌ها می‌توانند با برنامه ریزی مناسب، پروانه کسب واحدهای جدید که از آرد یارانه‌ای نوع ۶ یا قیمت تمام شده استفاده می‌کنند، در قالب مجتمع‌های تولید نان که توان پخت چند نوع نان را دارند صادر شود.

وی افزود: استفاده از تجربه ایجاد مجتمع‌های تولید نان، با تنوع پذیری و افزایش تولید و همچنین اختیار مصرف کنندگان در خرید، عمده نان مورد نیاز شهروندان را تأمین کرده و موجب کاهش صف‌های نان در استان خواهد بود.

وفایی نژاد همچنین به موضوع چند نرخی بودن گندم و به تبع آن آرد یارانه‌ای اشاره کرد و افزود: شکافی که بین قیمت گندم یارانه‌ای و قیمت واقعی گندم وجود دارد یکی از عوامل مهم برای به انحراف رفتن آرد و یارانه پرداختی در این حوزه است.

وی تصریح کرد: در سال جاری هر کیلو گندم تولیدی ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورز خریداری شد، اما هرکیلو گندم برای آرد خبازی یارانه‌ای نوع یک به قیمت ۶۶۵، برای خبازی‌های یارانه‌ای نوع دو به قیمت ۹۰۰ و نوع سه و نوع ۶ برای مصارف صنف و صنعت و برخی نانوایی‌های جدید با قیمت ۱۲ هزارتومان به کارخانجات آرد تحویل داده می‌شود.

وی با توجه به ضرورت پیشگیری از بروز انحرافات و ایجاد اختلال در مسیر خدمت رسانی به مردم افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از وقوع تخلف و به انحراف رفتن یارانه‌های پرداختی توسط دولت، توزیع آرد یارانه‌ای با قیمت یکسان است.

وفایی نژاد با بیان اینکه سالانه یارانه سنگینی در حوزه گندم، آرد و نان پرداخت می‌شود اظهار داشت:، یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از انحراف در مسیر تولید نان، پرداخت یارانه به آخرین حلقه مصرف است، در این صورت بخش زیادی از تخلفات که به دلیل اختلاف زیاد قیمت در این حوزه وجود دارد از بین خواهد رفت و مصرف کننده نیز اختیار انتخاب نان کیفی را خواهد داشت.

وی افزود: با این اقدام پخت نان در خبازی‌ها رقابتی شده و رضایت شهروندان نیز با مراجعه به نانوایی که عملکرد بهتری دارد افزایش خواهد یافت.

کد خبر 6293249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پیام IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۲
      2 0
      بحمداللَّه فقط خوب حرف میزنید از عمل هیچ خبری نیست اگه طرحی هم دارید اول راه انحراف براش تعبیه کردین بعد آجر میکنید
    • فرزاد معین IR ۰۵:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۳
      1 2
      کشور ترکیه سالهاست این مشکل رو با صنعتی کردن پخت نان حجیم حل کرده, پخت نان باید توسط متخصصین مربوطه انجام بشه و از طریق فروشگاهها و سوپرمارکتها, در اختیار مردم قرار بگیره.
    • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۳
      2 1
      سلام یارانه.نان‌بایدبه‌مردم‌داده‌شودنه‌نانواتاکیفیت‌نان.رقابتی‌شودچون‌نانواکارت‌صوری‌می‌کشدنه‌فروش‌نانی‌درکاراست‌نه‌پخت‌نان
    • ناشناس IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
      0 1
      اگر منظور کارخانه تولید نان باشد بسیار خوب است ، امیدوارم هر مرکز استان یک کارخانه صنعتی تولید نان داشته باشد ، اشتباه بزرگ دولت قبل اختصاص یارانه به واحدهای نان سنتی با اتلاف انرژی بسیار بالا و بهداشت و کیفیت بسیار پایین بود در حالیکه این یارانه باید به نان صنعتی اختصاص مییافت